Het zumpke, kom als gast, vertrek als vriend Alle wiskeysoorten die 't Zumpke je aanbied Alle biersoorten die 't Zumpke je aanbied Feesten, partijen en vergaderingen

Feesten, partijen en vergaderingen

Eetcafé ’t Zumpke is dé eet- en uitgaansgelegenheid van het Twentse Enter.
U kent Eetcafé ’t Zumpke misschien al als een gezellige locatie voor eten, drinken en uitgaan, maar wist u ook al dat het uitstekend geschikt is voor het geven van een feest of partij? Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden:

Zaal huren in eetcafe 't zumpke

Bruin café

Het authentieke interieur, zoals het houten meubilair, de vloerplanken en lambrisering en de glimmende bierpompen, zorgt voor een intieme sfeer in het café. Ook de vele decoraties als oude biersoorten in fles, het vanuit de gehele wereld afkomstige papiergeld dat rondom de bar aan het plafond verzameld is en de vele muziekinstrumenten verspreid in het café, dragen bij aan de gemoedelijke sfeer.

Uiteraard is het mogelijk om in ons gezellig bruin café te genieten van heerlijke lunch- of dinergerechten of van gewoon een lekker tussendoortje. Bij mooi weer wordt een open huis gecreëerd door het openen van de gehele voorpui: zo wordt u direct uitgenodigd in het gezellig “oud” bruin café. In ons bruin café is het de gehele week mogelijk om te darten en te biljarten. Vaste activiteiten: op de maandag- en woensdagavond wordt er in competitieverband gedart en biljart gespeeld.