Het zumpke, kom als gast, vertrek als vriend Alle wiskeysoorten die 't Zumpke je aanbied Alle biersoorten die 't Zumpke je aanbied Feesten, partijen en vergaderingen

Over ’t Zumpke

Bruin Eetcafé

Het authentieke interieur, zoals het houten meubilair, de vloerplanken en lambrisering en de glimmende bierpompen, zorgt voor een intieme sfeer in het eetcafé.

Uiteraard is het mogelijk om in ons gezellig bruine eetcafé te genieten van heerlijke lunch- of dinergerechten of van gewoon een lekker tussendoortje.

Bij mooi weer wordt een open huis gecreëerd door het openen van de gehele voorpui: zo wordt u direct uitgenodigd in het gezellig “oud” bruine café. In ons bruin eetcafé is het de gehele week mogelijk om te darten en te biljarten. Vaste activiteiten: op de maandag- en woensdagavond wordt er in competitieverband gedart en biljart gespeeld.

Cafetaria

’t Zumpke beschikt tevens over een cafetaria. Van daaruit bieden wij u een breed assortiment aan menu’s van uitmuntende kwaliteit. De menu’s zijn o.a. toegespitst op deze regio. Wij weten waar u van houdt en onze menu’s stillen ook de trek van stevige eters.

terrasZalen verhuur

’t Zumpke verhuurt ook zalen voor verschillende gelegenheden. Heeft u bijvoorbeeld een ruimte nodig voor een vergadering? Of wilt u graag een tuinfeest geven? Dit is allemaal mogelijk! Voor meer informatie klik hier